sobota 31. října 2015

Dire Straits - Local Hero - Wild Theme LIVE



https://www.youtube.com/watch?v=Vh2GFoDae8Y&feature=related
Dire Straits - Local Hero - Wild Theme LIVE (On the Night, 1993)



Krásná muzika... přeji pěkný den alespoň s jedním, třeba drobným splněným přáním nebo dobrodružstvím, jsou jenom kousek od nás, za tím zavřeným oknem nebo dveřmi... a možná je máme ukrytá v sobě :-)


4 komentáře:

  1. Tužka napíše,.....díky,....je tak milé číst co jste napsala.

    A to černé pozadí se mi dnes hodí k mým dušičkovým vzpomínkám,....zase se vrátím,.....a budu si číst,......

    Těším se,....Tužka.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá paní Tužko,

    jsem překvapená a potěšená, ráda Vás vidím :-) a děkuji za Vaše povídání o nádraží pod blogem pana Klána. Vložila jste i zvláštně smutnou báseň :
    "Výhybkář osud to tak zřejmě chtěl."
    Nu, co říct, jsou "věci", a není v našich silách je změnit... i tak můžeme život prožít smířeně a s menšími či většími radostmi, kéž jich je co nejvíc! :-)

    Paní Tužko, a když již Vás tu tak vzácně mám, musím Vám sdělit, žiju třetím rokem na vesnici, líbí se mi tu, ale teprve v minulém týdnu jsem poprvé a hned dvakrát měla možnost spatřit sysla, resp. skupinku tří až čtyř syslíků. Dočetla jsem se, že jsou celoevropsky chránění, neboť kriticky ohrožený druh. Musím přiznat, že jsem byla potěšena vidět je :-)
    Paní Tužko, mějte se moc hezky a budu ráda, kdykoliv se zastavíte. Těším se :-)

    Děkuji, a přeji vlídně dušičkový den... Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Tužka napíše pro paní Helenu,....díky,.....chodím si k Vám číst, ale nepíšu,.....možná jsem měla,...dostala bych milou odpověď, takovou napsat umí málokdo,.....Ještě jednou děkuji.

    Sysel,.....měl by už spát,....asi to teplé počasí,......když se budete pohybovat opatrně v jeho blízkosti, zvykne si na Vás, na Vaši vůni,....všichni hlodavci mají jedinečný čich,....přestane se Vás bát.
    Budete ho moci pozorovat,...je hravý, skotačivý, zejména samičky s malými mláďaty si krásně hrají.
    Má rád obilná zrna, v obchodech zdravé výživy lze koupit celá zrna pšenice, ječmene, ovsa, žita,.....nasypte je na mističku v místech, kde jste ho viděla.,....časem Vám určitě dovolí, abyste se k němu přiblížila,...sledovat syslíky je velice zábavné,...ale, mají blechy, takže v těch místech z nich mohou vypadnout,...dají se i ochočit,......od dětství jsem ho naživo v přírodě neviděla.

    Přeji příjemné podzimní dny,...vrátím se a napíšu,.....Tužka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá paní,
      tak to jsem měla opravdu velké štěstí, že jsem syslíky zahlédla!
      Mám velkou radost :-)
      Děkuji za Vaše slova, stavte se, kdykoliv si budete přát. Vracívám se občas do Neznámého města, přetahuji si dopisy Vincenta van Gogha do nového blogu vytvořeného pouze pro tohoto malíře, mám odkaz v modrošedé liště pod Husičkou - nahoře. A tu se při vyhledávání dopisů občas zastavím pod různými texty, je jich tam mnoho a zajímavých. Bylo to hezké období, kdy jsme si my, dospělí lidé, kteří se navzájem ani neznali, a jen náhodně se sešli v jakémsi virtuálním prostoru, kdy jsme si doslova hráli, se slovy, vzpomínkami, představami, předávali rady či zkušenosti. V Neznámém městě jsou i příběhy, a některé nedokončené, budu-li mít příležitost, časem se Vás, paní Tužkou, zeptám.. :-)

      Myslela jsem, že vložím do blogu "Z malého nádraží" pana Klána alespoň pozdravení a obrázek, který mám na svém PC. Tak alespoň tady, třebas i pro Vás, jestli se Vám bude líbit, milá paní:

      https://soloosoltero.files.wordpress.com/2012/01/delvaux_loneliness-19561.jpg

      Děkuji moc za Vaše zastavení, a těším se na další, přeji krásné dny.
      :-)

      Vymazat

Ke komentářům "bez přihlášení" lze použít "Komentovat jako: Anonymní"