sobota 13. července 2013

Chopin - Valentina Igoshina - Fantasie Impromptu



Chopin - Valentina Igoshina - Fantasie Impromptu

http://www.youtube.com/watch?v=qa0Z6g1XJkU

..ach, to je hudba, kterou miluji, čistá, emocionální fantazie...




Děkuji za návštěvu blogu :-)


4 komentáře:

  1. Dear Lady Zaurak,

    *
    ... just perfect. .... Bravo.
    **
    Bridge

    OdpovědětVymazat
  2. Pro paní Zaurak,
    jen tak, něco navíc. Poslechl jsem si klavír, Valentinin, nejméně 3x. Četl jsem komentáře, s tím Bravo a dalším textem, kde příznivec mluví o interpretce jako dojmu z obrazu Renoirova. Zachtělo se mi pustit si a poslouchat Bravo v podání Edith Piaf.

    Ale pro Vás, ode mne, je spíše toto, Mon Dieu. I s jejím zanícemím, které mi s její podobou Vás stále připomíná. Prolétlo mi hlavou jak moc se "Little Sparrow" snažila pro publikum, Vy mi to připomínáte, možná byste měla více vychutnávat i v domácím klidu, bez publika, léčí to a pomáhá. Zavřít se světu na půl dne a brouzdat v oblíbených skladbách a mít najednou čas i na své přemýšlení i povznesení. Přeji Vám takový klidný čas dnes v podvečer též a děkuji. Vybrala jste jako vždy nádherný klavír.
    **
    Pro Vás Bridge.

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.youtube.com/watch?v=x0oMQu2id6I&NR=1&feature=endscreen
    mondieu
    **

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, pane Bridge, za krásné komentáře i za píseň od "malého vrabčáka" .. je to již hodně dávno, jako holka viděla jsem starý film o Edith Piaf, ona byla ale pořádnou divoškou :-) ... mnoho o ní nevím, neznám její život a nepamatuji si již příliš, myslím však, že si nejsme vůbec podobné.... a nevím, kolik vnitřní síly ve mně je, před světem však zavírat se zatím nechci, jsem ráda jeho součástí, je pro mě stále podivuhodným, stále je co poznávat, čím žít.. žiju ráda... na povznesení mi stačí pohled do otevřené krajiny či na nebe při západu slunka, hudbu však miluji, to máte pravdu :-)... a tak Vám mnohokrát děkuji, z Vašich komentářů mám radost :-)

    Hezký podvečer :-)

    OdpovědětVymazat

Ke komentářům "bez přihlášení" lze použít "Komentovat jako: Anonymní"