sobota 22. června 2013

Ludwig van Beethoven :-)

.. dlouhé měsíce jsem více neposlouchala krásnou hudbu.. nu, dnes jsem pro sebe objevila skvostnou, bohatě harmonickou, příjemnou a  niternou hudební výpověď Ludwiga van Beethovena.. prosím, kdo si přejete vnořit se do světa tónů a čiré virtuální fantazie, ovšem s lidským rozměrem, neboť plné citů a nálad, poslechněte si, prosím, se mnou :-) ..

https://www.youtube.com/watch?v=gSWvi7N6Gtw

:-)

6 komentářů:

  1. ..když poslouchám hudbu starých mistrů, napadá mě, že čas ani vzdálenost snad ani neexistují, pouze vize, představy, city a nálady, a samozřejmě práce a usilování, jež naše sny a snění posouvají a dotváří k realitě.. lidé jsou ve svých touhách stále stejní nebo alespoň hodně podobní :-)... to jen tak, prosím... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Helena Zaurak
    **
    ....
    když si čtu zde. připadám si vždy jako u starých mistrů pera, jako při křiku ptáků na Lotosovém jezeře. Hudba i texty s citem, copak asi přijde po nich... zamyslím-li se ještě více v klidu, snad mi podaří více osvítit psací náčiní... a lépe se vyjádřit.
    Hezký večer, k Vincentovi se vrátím. Děkuji.
    **
    Bridge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) Děkuji Vám za stálou přízeň, pane Bridge.

      ..tak ano, Lotosové jezero, prosím, určitě se bude líbit :-)...
      http://www.youtube.com/watch?v=GK33Vfv1ZYA

      Krásný den...děkuji.

      Vymazat
  3. Pro paní Zaurak
    *
    ... jak příjemný je tento prostor, s Lotosovým květem, s relaxační hudbou... tak příjemný, že Vaše psané slovo a přenášená myšlenka s pocity příjemna k druhým rozehřívá duši i mysl. Usmívat se a býti s pokojený s málem je krédo, vyplývající z Vaší osoby, proto je i radost býti s Vámi i na tomto malém kousku vesmíru, který jste udělala sobě a čtenářům na míru.
    A o to jde, vždyť jsme tu pro život a to je radost, radost až k Vám přínáší úsměv ode mne.
    Hezký den pro Vás.
    **
    Bridge

    OdpovědětVymazat
  4. paní Helena Zaurak
    **
    ... ještě mi v mysli i duši doznělo, ještě se mi Lotosový květ zaskvěl dnes jednou, na silnici plné vody a v téměř nulové viditelnosti. To vše tady s Vámi je pokračování Zenové zahrady psané na ACZ. Zenové zahrady s dojmy získanými na blozích pana Klána, s dojmy, laskavým slovem a krásným přístupem k hudbě, jaké máte Vy, paní Zaurak. Dnes zde na Vašem blogovém prostoru se s časovým odstupem nalézá skutečná Zenová zahrada a stojí za to se k ní vždy vrátit, nakouknout, potěšit, uklidnit a načechrat peří z letů v nepříznivých větrech.
    Dnes jsem zde rád, a píši pro Vás, jako vždy a jako obvykle. Mějte i nadále nadpozemský pocit, že toto zde na zemi je jen příprava na nekonečný let ke hvězdám...
    **
    Pro Vás, Bridge.

    OdpovědětVymazat
  5. Pan Bridge

    Mnohokrát děkuji, mám velkou radost z Vašich vlídných slov, sdílení pocitů, nálad, fantazie... děkuji :-)

    Pěkný, i když dnes deštivý den.

    OdpovědětVymazat

Ke komentářům "bez přihlášení" lze použít "Komentovat jako: Anonymní"